torsdag den 13. marts 2014

Roulade med nougat og bailey fyld


Det er nemt, hurtigt og meget velsmagende at lave en roulade :)

Lav den aftenen før den bliver kun bedre af at trække i køleskabet



Info om retten :



Type :
Kage
tidsforbrug :
30 min  
Antal personer :
6 personer / 12 skiver
Inspiration :

 


Det skal du bruge :



Dejen:
3 æg
150 g sukker
50 g mel
½ dl kakao pulver
1 tsk bagepulver

Fyldet:
½ liter fløde
100 g nougat
½ dl bailey
100 g valnødde kerner







Sådan gør du :



Vi starter med dejen..

Tænd ovnen på 210 g alm

Pisk æg og sukker indtil sukkeret er opløst og æggene er hvide og luftige

Bland mel, kakao og bagepulver godt sammen og sigt det i ægge snapsen
Pisk det indtil dejen er helt jævn

Kom et stykke bagepapir i en bradepande

Fordel dejen men hold dejen et par cm fra kanterne


Bag den i 10 min

Imens drysses et stykke bagepapir med sukker
Når dejen er bagt vendes den over på bagepapiret med det samme
Kom et fugtet viskestykke over

Lad dejen køle helt a inden du trækker bagepapiret af dejen

Mens kagen køler laves fyldet


Hak valnødderne groft

Smelt nougat i en gryde ved meget svag varme
Når det er smeltet hældes bailey ved og rør godt

Pisk fløden til en blød skum
Hæld nougat/bailey blandingen op til fløden og pisk det til det tykner

Fordel fyldet over kagen. Drys nødderne over og rul sammen

Rul bagepapiret om og pak den ind i film

Kom bagen på køl i mindst et par timer. Helst indtil næste dag



VELBEKOMME