søndag den 29. december 2013

Sund mørbrad gryde med frisk ost


Mørbrad gryde i en sundere udgave, end den sædvanlige med fløde, pølser og bacon.. Istedet for kom der en masse svampe og grøntsager i og fløden blev erstattet med friskost

Tilbehøret blev bagte rodfrugter og ris



Info om retten :



Type :
Gryderet
tidsforbrug :
40 min  
Tilbehør :
Ris, bagte rodfrugter
Antal personer :
4

 


Det skal du bruge :


1 svinemørbrad
lidt olie

2 løg
2 peberfrugter
2 tomater
400 g champignon

1 bæger dit valg frisk ost med krydderurter

2 tsk paprika
2 tsk salt
1 tsk peber



Sådan gør du :


Start med at rense grøntsagerne og skær dem i tern
Champignon i skiver

Rens mørbraden for hinder og skær den i 3 cm tykke skiver. Tryk dem lidt flade

Tør en sliplet gryde a med et par dråber olie og brun mørbrad bøfferne. Tag dem herefter op af gryden

Kom grøntsager og champignon i gryden og svits det i et par minutter til det falder lidt sammen

Rør ost, salt, peber og paprika sammen med grøntsagerne.

Kom kødet ved og lad retten simre under låg i 25 min

Pynt med lidt frisk hakket persille ved servering



VELBEKOMME