onsdag den 25. december 2013

Paprika kotelet fad på kartoffelbund



Nem ret.. Alt i et fad og dejlig velsmagende.. Koteletter i tomat flødesauce smagt til med paprika. En masse grøntsager kom også med i fadet, så tilbehør til denne ret kan sagtens undværes, dog fik vi et flutes til



Info om retten :



Type :
Ovnret
tidsforbrug :
1 t 15 min  
Tilbehør :
brød
Antal personer :
4

 


Det skal du bruge :

800 g kartofler
1 bouillon tern
3 dl vand

4 koteletter
lidt olie
salt og peber

3 peberfrugter
2 løg

350 g bønner

1 brik milda fløde
1 lille bøtte tomat pure
2 tsk paprika



Sådan gør du :


Tænd ovnen på 200 g alm
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver
Fordel dem i et ovnfast fad
Opløs bouillon terningen i kogende vand fra elkedelen og hæld det over kartoflerne
kom fadet i ovnen i 30 min

Kom de frosne bønner i en skål og hæld kogende vand over og lad dem stå at trække

Skær peberfrugterne i tern og løgene i tynde både


Krydder koteletterne med salt og peber. Brun dem hurtigt på en varm pande

Tag kødet a panden og kom grøntsagerne på
svits dem let, drys med paprika og rør rundt. Kom fløden og tomat pure ved og vend det sammen.
Smag saucen til med salt og peber

Når fadet har været i ovnen i 30 min tages det ud
Fordel bønnerne over kartoflerne. Så kødet oven på bønnerne.
Hæld saucen over til sidst og kom fadet tilbage i ovnen i yderligere 30 min



VELBEKOMME