mandag den 16. december 2013

Okseklump i flødesauce (rømertopf)



Fandt et stykke okseklump i bunden af fryseren, og da sådan et stykke kød bliver helt fantastisk når det bliver langtidsstegt kom det i rømertopfen :)

Sammen med løg, champignon og fløde blev det til denne skønne ret




Info om retten :



Type :
Simremad
tidsforbrug :
2,5 timer  
Tilbehør :
Kartoffelmos, kogte gulerødder og rødbeder
Antal personer :
3

 


Det skal du bruge :


500 g okseklump
3 løg
250 g champignon

1 lille bøtte tomatpure
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
2 tsk salt
½ tsk peber

1 bøtte madlavningsfløde
kulør




Sådan gør du :



Start med at sætte rømertopfen i blød i 30 min

Skær løggene i halve ringe
champignon i skiver
Kød i 1x1 cm tern

Bland det hele sammen med tomatpure og krydderierne i rømertopfen

hæld lidt kulør ned i fløden og ryst bøtten godt
hæld det i rømertopfen. På med låget og kom fadet ind i en kold ovn
Tænd og 175 g alm og lad det nu hygge sig i ca 2 timer

Imens er der jo masser af tid til at lave kartoffelmosen



VELBEKOMME