lørdag den 26. oktober 2013

Wok med kinakål


Haven bugner med de fineste kinakål, så det er jo bare med at få dem brugt :)

Retten er fyldt med grøntsager og krydret rimelig stærk



Info om retten :



Type :
Wok
tidsforbrug :
25 min  
Tilbehør :
Ris
Antal personer :
4
Inspiration :
Sæson for god smag

 


Det skal du bruge :

300 g koteletter
200 g porre
200 g rød peber
1 kg kinakål
4 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 chili
1 tsk olie

0,75 dl soja sauce
3 dl vand
2 spsk maizena
1 bouillon tern



Sådan gør du :


Skær koteletterne i strimler

Peberfrugt skæres også strimler, porre i skiver
Kinakål deles i kvarte. Stokken fjernes og skæres i strimler
Riv ingefær, hak hvidløg og chili fint
Opløs bouillon tern i 1 dl kogende vand. tilsæt resten af vandet, soja og maizena og rør det sammen

Varm en wok op med 1 tsk olie og brun kødet
Fisk kødet op af wokken og kom porre og peberfrugt i. Svits det i 5 min
Tilsæt den grove del af kålet og svits ydelige 1 min

Kom chili, ingefær, hvidløg og bouillon vandet med i wokken og lad det koge et par min

Der må gerne stadig være lidt bid i grøntsagerne




VELBEKOMME