torsdag den 22. august 2013

Pastaret med broccoli og bechamel sauce


Nem og hurtig aftensmad på kun 20 min

Cremet bechamel sauce, sprød bacon og masser af broccoli.. Velsmagende og sund aftensmad

Brugte nogle pasta med krydderurter, så der kom lidt ekstra smag i retten



Info om retten :



Type :
Gryderet
tidsforbrug :
 20 min 
Tilbehør :
Brød
Antal personer :
3 personer

 


Det skal du bruge :



125 g bacon skiver
500 g broccoli
4 dl mælk
50 g revet ost
½ tsk spidskommen
½ tsk korianter
1 tsk salt
2 spsk maizena mel





Sådan gør du :


Tænd ovnen på 200 g alm

Fordel bacon skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir
Bag bacon i 12 min og lad det derefter dryppe a på et stykke køkkenrulle

Del broccolien i små buketter. Stokken skæres i tynde skiver
Kog pastaen efter anvisningen. Tilpas så pastaen er færdig samtidig med broccolien

Kom 3 dl mælk i en gryde sammen med osten
Bring det i kog og tilsæt broccolien
Lad det små simre 8 min under låg


Rør maizena med det sidste mælk
Jævn saucen og smag til med krydderierne
Lad pastaen dryppe a i en sigte og vend det i saucen
Bræk bacon i små stykker og drys det over retten




VELBEKOMME