lørdag den 10. august 2013

Andebryst med spidskålssalat


And er ikke kun noget man spiser til jul :)

Sammen med en frisk spidskålssalat blev det til denne lækre sommerlige ret



Info om retten :



Type :
And med salat
tidsforbrug :
 30 min 
Tilbehør :
Stegte grøntsager
Antal personer :
3 personer

 


Det skal du bruge :



2 stk andebryst (450 g)
salt + peber

300 g spidskål
1 æble
1 granat æble
20 mandler

1 spsk æblecider eddike
1 tsk citron
1 tsk honning






Sådan gør du :


Varm en pande op med ganske lidt olie. Krydder andebrysterne med salt og peber
Kom brystet på den varme pande.. Steg først 12 min på skind siden og derefter 12 min på den anden side. Mit komfur stod på 7 af 9 hele tiden
Når kødet er stegt færdig, så skær det ud i skiver på skrå


Imens kødet steges laves salaten


Snit kål fint
Skær æblet i tern
Hak mandlerne
Tag kernerne ud af granat æblet. Gem saften

Rør en dressing af eddike, citron, honning og saften fra granat æblet

Bland det hele godt sammen i en skål


Server evt retten sammen med stegte grøntsager, rødkål og ribsgele

VELBEKOMME