torsdag den 11. juli 2013

Wok med spidskål og oksekød



Lækker sommerwok, fyldt med masser af spidskål og oksekød

Hurtig at lave, og med masser af smag :)



Info om retten :



Type :
Wok
tidsforbrug :
 30 min 
Tilbehør :
Ris
Antal personer :
4 personer
Inspiration :

 


Det skal du bruge :



400 g oksekød
1 tsk olie
3 fed hvidløg
3 spsk fish sauce
1 tsk sukker
1 tsk maizena
½ dl vand

1 spidskål
2 røde peber frugter
1 tsk olie
1 spsk citronsaft
1 tsk ingefær
1 tsk sukker
salt

50 g cashew nødder
5 forårsløg
frisk mynte

Sådan gør du :


Start med at skære oksekødet i skiver og hak hvidløgene fint

Snit spidskålet i tynde strimler og peberfrugterne i tern
Brugte et mandolin jern til spidskålet

skær løggene i skiver

Varm en wok op og kom 1 tsk olie, kød, hvidløg, fish sauce og sukker i
Steg det i 5 min
Imens røres maizena melet ud i vandet. Kom det i wokken og lad det koge op

Tag kødblandingen af wokken og dæk det til med staniol


Tør wokken a og kom 1 tsk olie i
kom grøntsagerne i og steg det i 4 min
smag til med citron, ingefær, sukker og salt

Fordel kødet over grøntsagerne og pynt med forårsløg, nødder og mynte blade


Server med ris 

VELBEKOMME