tirsdag den 30. juli 2013

Pastaret med kylling og tørret skinke



Lækker pastaret, som kan laves på 30 min.

De balsamico stegte tomater sætter prikken over i'et. Sammen med fløden og de stegte champignon får du en dejlig cremet pastaret



Info om retten :



Type :
Pastaret
tidsforbrug :
 30 min 
Tilbehør :
parmasan ost
Antal personer :
3 personer
Inspiration :

 


Det skal du bruge :



450 g kyllinge bryst
70 g tørret skinke
250 g champignon
350 g cherry tomater
250 ml madlavningsfløde
2 spsk balsamico eddike
100 g ruccola salat
250 g frisk pasta
frisk kværnet peber




Sådan gør du :


Tænd ovnen på 200 g alm
Fordel skinken på et stykke bagepapir og steg det i 5 min
Når det er kølet lidt a bræk det i mindre stykker

Imens skinken steges, skæres champignon i skiver
Kylling i mundrette stykker
Prik 5-10 huller i hver tomat med en kødnål

Find en gryde og 2 pander frem

Fyld vand i gryden og tænd for blusset
Den ene pande tændes for fuld blus. Kom champignon og kylling på og steg ved høj varme
Den anden pande tændes for middel varme og tomaterne kommes på. Ryst panden engang i mellem


Når vandet koger kommes pastaen i og koges 3-4 min
Kom 2 spsk balsamico ved tomaterne og ryst panden
Kom fløde og skinke ved kyllingen og lad det simre

Når pastaen er kogt er det hele færdig :)


Anret retten i en stor skål.

Kom pasta, ruccola og fløde sauce i skålen og vend det godt sammen

Kom tomaterne i og vend det forsigtigt. tomaterne går nemt i stykker

Kværn en god slat peber over


Server med parmasan ost



VELBEKOMME