fredag den 12. juli 2013

Koldskål med jordbær og skyr


Lækker tyk cremet koldskål med mild smag af jordbær :)

Så bliver det vist ikke mere sommerligt



Info om retten :


Tidsforbrug :
 5 min + 2 timer til at trække smag  
Tilbehør :
Kammerjunker og jordbær
Antal personer :
4 personer

 


Det skal du bruge :


1 bæger pasteuriseret æggeblomme
4 spsk rør sukker
1 vanille stang
1 bakke jordbær
4 dl skyr
1 liter kærnemælk






Sådan gør du :



Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og bland det sammen med sukkeret
kom æg, vanille sukker og 1/3 del af jordbærene op i en skål
Blend det hele sammen

kom skyr og kærnemælk med i skålen og rør det godt sammen

Skær resten af jordbærene i mindre stykker og kom dem i kold skålen

Kom det hele på køl i et par timer hvis du ellers kan vente :)


Server med kammer junker

VELBEKOMME