tirsdag den 18. juni 2013

Spidskål/spinat gryde med karry og hakkekød


Sund og velsmagende gryderet med masser af frisk spinat og spidskål.

Krydret let med karry og spidskommen giver det en fin smag



Info om retten :



Type :
Gryderet
tidsforbrug :
  40 min
Antal personer :
4 personer

 


Det skal du bruge :



1 spsk olie
1 spsk karry
500 g hakket oksekød

1 løg
3 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
1 tsk stødt ingefær
½ chilli
2 dl vand

1 spidskål
500 g frisk spinat
1 tsk salt
½ tsk peber


Sådan gør du :



Start med at svitse karry i olien. Kom kødet i en brun det godt
Imens kødet bruner hakkes løg, chilli og hvidløg fint
Når kødet er brunet hældes vand, løg, chilli, hvidløg, spidskommen og ingefær i gryden


Lad det simre i 15 min under låg

Imens det simrer skæres spidskålen i strimler
Kom det i gryden og lad det simre i yderligere 10 min under låg

Skyl spinaten imens kålen simrer

Når kålen er kogt mør kommes spinaten ved og lad det simre uden låg i nogle minutter til spinaten er faldt helt sammen


Server med nye kogte kartofler eller ris



VELBEKOMME