søndag den 9. juni 2013

Skinke snobrød



Snobrød bagt over brød på terassen er et sikkert hit hos ungerne :)

Sammen med et par pølser og lidt skumfiduser blev det til dagens aftensmad



Info om retten :



Type :
Gær dej med skinke
tidsforbrug :
  10 min til at lave dejen - 1½ time til hævning
Metode :
bål
Antal :
8 brød

 


Det skal du bruge :


2 dl mælk
30 g smør
25 g gær
350 g mel
1 tsk salt
200 g skinke strimler
evt oregano



Sådan gør du :



Varm mælk og smør i en gryde til det er lillefingervarmt (37 g)

Kom smør blandingen i en røreskål. smulder gæret i

Opløs gæret, kom æg og salt ved

Rør rundt og tilsæt mel og skinke og evt krydderi

ælt dejen i 5 min. Den må godt være en smule klistret

Dæk skålen a og lad dejen hæve i 1½ time

Del dejen op i 8 stykker. Rul til pølser og sno dem om en afbarket pind


Bag over bål, indtil brødet lyder hult når du banker på det

Server med det du bedst kan lide og evt en ristet pølse :)

Vi grillede skum fiduser til desserten, som blev samlet mellem 2 kiks :)
Bare for at få en smule sundt fik jeg en god portion salat til



VELBEKOMME