søndag den 16. juni 2013

Kyllingefad med bacon og champignon


Lækker og velsmagende kyllingefad. Tomat saucen og fløden giver retten en dejlig smag og gør saucen cremet og god :)




Det er en meget simpel ret som tilmed er hurtig at lave. Bliver normalt serveret med pasta og brød, men de nye asparges kartofler er så gode nu at det blev tilbehøret



Info om retten :



Type :
Kyllingefad
tidsforbrug :
  1 time
Antal personer :
3 personer
Tilbehør :
Brød, pasta og salat

 


Det skal du bruge :



200 g bacon
400 g champignon
1 løg
2 fed hvidløg

3 kyllinge fileter
timian
basilikum

1 bøtte tomat sauce - se HER
1 bøtte madlavningsfløde
1 dl vand
1 boullion tern
salt og peber

Cherry tomater
Frisk basilikum

Sådan gør du :



Start med at skære champignon i kvarte
løg og hvidløg hakkes

Varm en pande godt på og steg bacon sprødt. Kom bacon tern i et ildfast fad
Rist derefter champignion i fedtet fra bacon. Når de er stegt færdige kommes også de i fadet
svit løg og hvidløg i et par minutter til løgene er klare og hæld dem i fadet
Bland det hele sammen


Halvver kyllinge brysterne og krydder med timian og basilikum
Brun dem på panden ca 1 min på hver side inden de placeres øverst i fadet

Opløs boullion tern i kogende vand
Kom tomat sauce, fløde og boullion vand på panden og kog det lidt ind. Smag til med salt og peber

Hæld det over kyllingestykkerne


Kom fadet i ovnen først i 15 min.
Tag fadet ud og fordel cherry tomaterne og kom fadet i ovnen i yderligere 10 min



VELBEKOMME