mandag den 2. september 2013

Koteletter i porre fad


Lækre koteletter stegt i fad med masser af grøntsager, tomat og fløde :)




Retten blev serveret med frisk pasta


Info om retten :



Type :
Ovnret
tidsforbrug :
  1 time
Antal personer :
4 personer
Tilbehør :
Pasta eller ris

 


Det skal du bruge :



500 g koteletter
150 g bacon

2 porrer
2 snack peber
5 forårsløg
200 g champignon

1 dåse hakkede tomater
1 bøtte madlavnings fløde
Salt
Peber
Røget paprika

50 g revet ost

Sådan gør du :


Start med at skære porre, champignon og løg i skiver
Peberfrugt og bacon skæres i strimler

Tænd ovnen på 200 g alm

Varm en pande op og steg bacon næsten sprødt. Tag baconet af panden og stil til side

Svits porre og løg i fedtet fra baconet til det er faldet godt sammen
Kom det derefter i bunden af et ildfast fad

Svits peber og champignon til de er godt møre og kom dem oven på porrerne i fadet

Krydder koteletterne med salt, peber og paprika og brun dem i ca 1 min på hver side


Fordel koteletterne oven på grøntsagerne. Drys baconet over

Kog panden a med hakkede tomater og fløde. Smag til med salt, peber og paprika

Hæld fløde blandingen over koteletterne og drys med revet ost

Kom fadet i ovnen i 30 min


Server med enten pasta eller ris



VELBEKOMME