lørdag den 1. juni 2013

Grillede hornfisk



Fik 5 hornfisk foræret igår, så menuen idag er ændret fra grillet ribbensteg til folie grillede hornfisk

Fyldt med lækker kryddersmør og en smule hvidvins eddike fik de en rigtig dejlig smag



Info om retten :



Type :
Fisk
tidsforbrug :
  1 time
Metode :
Grill
Antal personer :
4 personer

 


Det skal du bruge :



5 frisk fangede hornfisk
100 g smør
½ potte persille
½ potte dild
1 citron
1 tsk salt
½ tsk peber
evt hvidvin eller hvidvins eddike







Sådan gør du :


Start med at rense fiskene. Jeg er ikke ret god til det, men start med at fjerne skæl fra fisken.
Der efter klippede jeg bugen op fra røven :) og op til hovedet. Tog indvolde ud. skar hoved og hale a. Delte hver fisk i 2 og skyllede dem grundigt


Hak persille og dild fint. Riv skal fra 1 citron

Rør krydderurterne grundigt sammen med smør, hvidvin, citron skal og salt og peber

Fordel kryddersmøret i bugen på fiskene

Drys lidt salt over skindet og pak så fiskene ind i staniol


Steg dem på din grill ved indirekte varme i 8 - 10 min efter hvor varm grillen er

Server med en citronskive, hjemme lavet kartoffelsalat og brød

De stegte tomater vi fik til er lavet sådan her:
skær 3 tomat i halve. Drys basilikum over. dryp med lidt oliven olie. Kværn lidt salt og peber over og drys med revet cheddar :) Knus 3 fed hvidløg og hak dem fint og drys på toppen
Steg dem i 15 min ved indirekte varme på grillen

Opskriften på kartoffel salaten er HER

Opskriften på hvidløgs brødet er HER



VELBEKOMME