onsdag den 12. juni 2013

Glaseret hamburgerryg



Hamburgerryg kogt i øl, glaseret og med cornflakes på toppen var en rigtig god kombination :)





Serveret med stuvet spinat og nye kartofler



Info om retten :



Type :
Hamburgerryg
tidsforbrug :
  1 time
Antal personer :
6 personer

 


Det skal du bruge :


1 hamburgerryg (ca 1,3 kg)
10 peberkorn
2 laurbær blade
10 enebær
1 øl
vand

Glasuren
1 spsk dijon sennep
2 spsk brun farin
3 spsk cornflakes




Sådan gør du :


Kom hamburgerryggen i en gryde med øl og vand til den lige er dækket
Kom peber, laurbær og enebær ved

Bring gryden i kog og lad det simre i ca 45 min. Stegen er færdig når den har en kerne temperatur på 60 g


Tænd ovnen på 225 G

Tag stegen op af gryden og fjern nettet
Gem kogevandet til sauce eller stuvning hvis du lavet det :)

Dup stegen tør med køkkenrulle

Bland sennep og sukker sammen og smør det over stegen
Knus cornflakes og drys dem over

Kom stegen i et ildfast fad og steg den i ca 15 min til overfladen er gylden

Server med kogte kartofler og evt stuvet spinat eller grønlang kål


Opskriften på stuvet spinat er denne HER, bare lavet med kogevand i stedet for mælk.
Den fik en dejlig smag fra kogevandet



VELBEKOMME