torsdag den 13. juni 2013

Bagt ørred filet med grøntsager



Ørred er en rigtig lækker fisk. Minder meget om laks bare ikke nær så fed

Bagte fisken i ovnen sammen med en god portion grøntsager.





Krydret med citron og timian blev retten rigtig god :)



Info om retten :



Type :
Bagt fisk 
tidsforbrug :
  1 time
Antal personer :
3 personer
Inspiration :

 


Det skal du bruge :



1 ørredfilet (600 g)
2 spsk olie
2 spsk citronsaft
1 spsk timian
4 fed hvidløg

200 g champignon
4 snack peber
1 squash
3 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
olie til stegning




Sådan gør du :


Fjern skindet fra filetten og halvver den evt.

Kom den i en pose sammen med olie, citron, timian og presset hvidløg

Gnid marinaden godt ind i fisken

Tænd ovnen på 200 g alm

Lad fisken marinere mens grøntsagerne forberedes

Skær squash og og peber i tern
Champignon skæres i skiver og hvidløg presses

Varm en pande op med lidt olie
Start med at stege champignon i et par minutter inden peber og squash kommes ved


Steg det i 5 - 10 min indtil de er møre
Tilsæt timian, hvidløg og citronsaft.
Steg det i yderligere et par minutter

Kom grøntsagerne i et ildfast fad og kom laksen over

Bag fadet i 25 min


Server med nye kartofler eller kartoffel salat

VELBEKOMME