lørdag den 18. maj 2013

Rabarber trifli med chokolade flødeskum og makroner


Nem og let dessert eller som en lille kage til eftermiddags kaffen som i dag :)

Du behøver ikke piske cremen til skum, men sådan kan jeg bedst lide det :)




Info om retten :



Type :
Kage / Dessert
tidsforbrug :
  30 min
Andet  :
Cremen skal helst laves dagen inden og køle helt ned
Antal personer :
2 -3 personer


Det skal du bruge :



100 g hvid chokolade
2 dl fløde
½ tsk vanille pulver

200 g raberber kompot - se HER
12 makroner





Sådan gør du :



Start med at hakke chokoladen fint og kom det i en lille skål.
Kog fløden op sammen med vanillen og hæld det over chokoladen
Kom låg på og stil det i køleskabet til det er helt koldt

Hvis du vil have fløden som creme er den klar til brug, eller piskes den til en blød flødeskum



Knus 2 makroner og kom i bunden af det du vil servere i :)
Fordel lidt kompot og fløde over. gentag 2 til 3 lag slut a med rabarber


Kan serveres straks så bliver det med sprøde makroner, eller lad den trække et par timer på køl så bliver den bedst

VELBEKOMME