lørdag den 4. maj 2013

Kyllingefad med grøntsager og bacon


Retten har en dejlig smag af kylling, bacon, fløde og grøntsager :) Ikke den sundeste ret, men købmanden havde ikke den pikant ost og fløde jeg plejer at bruge, så måtte jo bruge hvad jeg kunne få :)





Info om retten :



Type :
Kyllinge fad
tidsforbrug :
  1 time
Andet  :
Kan sagtens forberedes, og så bare bages ½ time inden servering
Antal personer :
4 personer
Inspiration :

 


Det skal du bruge :



lidt smør til stegning
400 g kylling
150 g bacon
250 g champignion
3 forårsløg
500 g asparges
450 g frossen spinat
250 g pikant ost
250 g fløde
4 tomater
salt
peber

Sådan gør du :


Skær kyllingen i mundrette stykker og bacon i tern

Skær champignon i skiver og løg og asparges i 2 cm stykker

Kom lidt smør på panden og steg kyllingen til den får lidt farve.
Krydder med salt og peber inden det hældes over i et ildfast fad

Steg bacon tern til de bliver sprøde og kom dem oven på kyllingen

Steg champignon i fedtet fra baconet indtil væsken er fordampet. hæld dem i fadet

Kom lidt smør på panden igen og rist asparges og løg inden de kommer i fadet


Kom den frosne spinat på panden og steg til den er tøet og det meste af vandet er fordampet
Kom fløden og osten ved og varm indtil osten er smeltet. krydder med salt og peber.

Fordel spinat blandingen over resten i fadet

Skær tomaterne i skiver og fordel dem i fadet
krydder med slat og peber

Kom fadet i ovnen i 30 min ved 200 g


Server med ris, bønner og grøn salat

VELBEKOMME