tirsdag den 7. maj 2013

Brændende kærlighed med asparges :)


Lækker grøn version af brændende kærlighed med masser af friske asparges :)




Serveret med selleri/kartoffel mos og hjemme syltede rødbeder




Info om retten :



Type :
Panderet
tidsforbrug :
  40 time
Metode :
Pande
Antal personer :
3 personer

Det skal du bruge :

600 g kartofler
400 g knold seleri
1½ dl mælk
15 g smør
salt
peber
muskatnød

350 g stribet flæsk
500 g løg
500 g asparges
150 g pølser
1 tsk salt
1spsk røget paprika
peber

Rødbeder
Persille

Sådan gør du :



Skræl kartoflerne og seleri og skær dem i mindre stykker
Kog dem i 20 min i usaltet vand

Imens skæres flæsk i tern og saltes med 1 tsk groft salt
Steg flæsket sprødt på en tør pande. når det mangler 5 min kom pølserne ved
Krydder med ½ halvdelen af paprikaen


Skær løggene i tynde ringe og aspargesne i 2 cm stykker.
Tag flæsk og pølser a panden og læg på noget fedt sugende papir
Hæld evt lidt fedt fra panden
Steg løg i fedtet. kom asparges ved de sidste par minutter

Når løgene og asparges er møre kommes pølserne og flæsk ved og varmes igennem
Smag til med paprika, salt og peber


Hæld vandet fra kartoflerne og mos med med et piskeris. Pisk mosen luftig med mælk og smør
smag til med salt, peber og muskat


Server retten med masser af rødbeder og hakket persille

VELBEKOMME