søndag den 19. maj 2013

Bagt pasta med asparges og chorizo




Nem søndagsmad som kan forberedes hvis det er nødvendigt.
Retten har en god smag af rosmarin og chorizo
Grøntsagerne er råstegte, så der er stadig en del bid i dem :-)



Ville have brugt chorizo pølser i stedet for, men det er åbentbart ikke lige noget man kan købe herude på landet :(


Retten blev serveret med Blandet salat og hjemmelavede foccacia :-)

Der er også en anden variation af retten på min blog med hakkekød og bacon. Se HER

Info om retten :



Type :
Bagt pastaret
tidsforbrug :
 1 time
Metode :
Pande + ovn
Andet  :
Retten kan forberedes inden så den er klar til ovnen 
Antal personer :
6 personer


Det skal du bruge :


250 g fuldkorn's pasta

160 g chorizo
250 g asparges

200 g gulerødder
100 g rødløg
200 g champignon
200 g broccoli
4 fed hvidløg
2 tsk rosmarin

1 bøtte tomat sauce - se HER
salt og peber

4 æg
100 g pikant ost
50 g revet ost

Frisk og tørret basilikum


Sådan gør du :



Tænd ovnen på 200 g

Start med at koge pasta'en efter anvisningen
Når det er kogt så skyl det med rigelig kold vand så det ikke klistrer
Lad pastaen dryppe a i en sigte

Imens pastaen koger hakkes løg + hvidløg
Gulerødder og champignon skæres i skiver
Broccoli deles til små buketter 

Tør en pande a med olie og svits ovenstående grøntsager til de falder lidt sammen. Gulerødderne skal stadig være sprøde. Jeg gav mine ca 5 min
Tilsæt tomatsaucen og smag til med salt og peber. Lad det koge ind


I en skål røres æg pasta, tørret basilikum og pikant osten sammen

Skær asparges og pølsen i mindre stykker

Kom grøntsagerne, asparges og pølsen i skålen og rør det hele godt sammen

Kom det hele i et ovnfast fad og drys revet ost over

Kom fadet i ovnen og bag det i 20-30 min til æggene er blevet faste og osten gylden

Pynt retten med frisk basikum


Serveres sammen med godt brød


VELBEKOMME