torsdag den 18. april 2013

Skinke stang


Butterdej fyldt med skinke, flødeost og champignion = en rigtig 80'er ret :-)




Den er lavet af en rest kogt hamburgerryg fra fryseren og min egen butterdej




Info om retten :



Type :
Butterdej med fyld
tidsforbrug :
  1 time
Metode :
Ovn
Andet  :
Kan også sagtens serveres til frokost med en god skive brød
Antal personer :
4 personer


Det skal du bruge :



4 plader hjemmelavet butterdej a 80 g - se HER



100 g bacon
1 løg
2 fed hvidløg
250 g champigion
150 g hamburgerryg
frisk dild
frisk persille
salt
peber

250 g smørre ost pikant
1 spsk dijon sennep

1 æg

Sådan gør du :


Start med at hakke løget i tern og champignion i skiver.
Skær bacon skiven i små strimler
Hak krydderurterne og hvidløg fint

Start med at komme bacon på panden og stegt det til det har afgivet noget fedt

Kom løget på panden og svits til de bliver klare.
Tilsæt hvidløget og steg i 1 min inden champignion kommes ved.

Steg indtil væsken er væk fra champignionen
Kom skinken og krydderurterne ved og krydder med salt og peber

Tag panden af varmen og rør det sammen med ost og sennep


tænd ovnen på 175 g alm

Rul butterdejen ud i et rektangel på ca 40 * 25 cm

Fordel fyldet på midten af butterdejen

Skær 2 cm brede strimler ind fra hver side

Flet så strimlerne hen over fyldet

Rør ægget sammen og pensel det på butterdejen


Bag retten i ca 30 min til den er gylden og sprød

Server med en god salat


VELBEKOMME