søndag den 21. april 2013

Koteletter i staniol



Det er simpelthen noget af det nemmeste at lave mad i staniol..

Vi plejer selv at fylde det i vi vil have, så vi ender som regel med 3 vidt forskellige retter :-)





Find alt det du bedst kan lide i køleskabet og pak det så ind og giv det 1 time i ovnen :-)


Start med at klargøre grøntsagerne
Krydder kødet. Brun det hurtigt på panden hvis du har lyst :-) Jeg gjorde det ikke


Rul en ½ meter staniol ud og placer fyldet på midten

Det er bedst at starte med kartoflerne, hvis du vil have sådan nogle i :-)

Fordel lidt fyld og krydderi over

Læg kødet på og lidt flere grøntsager

Fold først de mindste sider op og derefter de andre


Hvis du er nervøs for om det holder tæt, så bare giv det et lag mere..


Kom pakkerne i et fad og bag dem i 1 time ved 200 G


Pas på der kommer meget varm damp ud af pakken når du åbner :-)

VELBEKOMME