fredag den 12. april 2013

Den bedste lasagne :-)



Havde 1 portion af min skønne 5 timers bolognese i fryseren. Sammen med en god bechamel sauce og friske lasagne plader blev det til denne skønne ret :-)




Info om retten :



Type :
Lasagne
tidsforbrug :
  1 time
Metode :
Ovn
Antal personer :
3 personer / 6 portioner

 


Det skal du bruge :



500 g bolognese - se HER


7 mælk
2 spsk maizena
Muskat
Salt
Peber
50 g ost

200 g friske lasagne plader

50 g ost til at drysse på toppen



Sådan gør du :



Det er jo kun bechamel saucen der skal laves i denne opskrift, så fremgangs måden kommer her :-)

Tænd ovnen på 200 g

Kom mælken i en gryde og kog det op. Gem en smule til at røre og i maizena melet

Kom osten i og rør til den er smeltet

Smag til med salt, peber og muskatnød

Jævn saucen med maizena melet. Jeg plejer at lave den som en rigelig tyk sauce
Lad saucen simre under omrøring i et par minutter


Find et ovnfad frem

Smør et tyndt lag bechamel i bunden.
Så et lag lasagne plader derefter bolognese og til sidst bechamel.
Gentag til det hele er brugt. slut a med bechamel. Jeg plejer at lave 3 lag

Drys revet ost over og kom lasagnen i ovnen i 30 min


Server med god salat og brød

VELBEKOMME



Nærings indhold i lasagnen ved 6 portioner

Retten vejede 1400 g efter tilberedning

                    
Pr. 100 g
Tilberedt   
  pr portion
    233 g
I alt
Energi
155 kcal
361 Kcal
2164 kcal
Protein
12 g
27 g
162 g
Kulhydrat
17 g
39 g
233 g
Fedt
4,6 g
11 g
65 g