onsdag den 10. april 2013

Chokolade kage på pind


Chokolade kage bagt i isforme pyntes med hvid chokolade



Info om retten :



Type :
Chokolade kage
tidsforbrug :
  1 time
Andet  :
Kan sagtens bages i almindelige forme
Antal :
ca 10 kager
Udstyr :
Forme

Det skal du bruge :

Kagerne :
120 g sukker
70 g smør
60 ml mælk
50 g mørk chokolade
100 g mel
½ tsk bagepulver
1 knivspids salt 
2 æg

Appelsin gele :

saft fra 1 appelsin
2 blade husblads

Pynt :

Chokolade

Sådan gør du :


Tænd ovnen på 160 g alm

Bland mel, salt og bapulver grundigt
Hak chokoladen og kom det i en gryde sammen med sukker, mælk og smør
Opvarm kun indtil det hele er smeltet sammen

Hæld blandingen i en røreskål og lad det køle til stue temperatur

Sigt melblandingen i og pisk det godt sammen
Tilsæt æggene et af gangen mens der piskes


Kom dejen i en frysepose op klip et hjørne a
Fyld formene 3/4 op og kom pindene i

Bag kagerne i ca 25 min

Lad dem køle helt ned i formen inden de tages ud


Udblød husbladsen i kold vand i 10 min
Vrid husbladsen og smelt den i mikroovnen
Bland det i appelsin saften
Når det begynder at blive tykt dyppes kagen i saften
Lad geleen stivne

Smelt chokoladen og dekorer kagerne efter lyst :-)


VELBEKOMME