onsdag den 17. april 2013

Brownie cupcake med hindbær



Blev jo snydt for citron månen i går, så til dagens have arbejde skal der nydes et stykke brownie med æblesirup is til :-)







Info om retten :



Type :
Chokolade brownie bagt i forme
tidsforbrug :
  30 min
Metode :
Ovn
Andet  :
Bliver kun bedre af at stå til dagen efter, hvis de ikke er spist inden
Antal :
9 stk
Inspiration :

 


Det skal du bruge :


1 æg
60 g brun farin
50 g smør
50 g 70 % chokolade
30 g hasselnødder
60 g hvedemel
15 g kakao
2 tsk vanille sukker
½ tsk bagepulver
18 frosne hindbær

Sådan gør du :




Tænd ovnen på 175 g alm

Find 2 skåle frem.

Hak chokoladen og nødderne. Jeg maser bare nødderne med bunden af en kop
Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme. Det skal kun lige smeltes
Du skal kun bruge en dejskraber til at blande det hele, så det ikke bliver pisket for meget
Mens det smelter blandes blandes mel, kakao, nødder og bagepulver i den ene skål
I den anden brun farin, vanille sukker og æg
Når smør og chokolade er smeltes vendes det i æggeblandingen
vend melblandingen i det våde og vend det sammen. du skal kun blande indtil dejen er helt ens


Fyld dejen i cupcake forme. de skal fyldes 2/3 dele op
Tryk 2 frosne hindbær ned i hver kage, fordel lidt dej over
Bag cupcakesne i ca 20 min. Når toppen krakelerer plejer de at være færdige.
Der skal stadig hænge lidt dej på en kødnål når de stikkes ned i kagen
Lad kagerne køle helt ned på en rist


VELBEKOMME



Nærings indhold i kagen ved 9 stk

Mine kager vejede 340 g efter bagning

                     
Pr. 100 g
 tilberedt   
  pr kage
   38 g

I alt
Energi
411 kcal
155 Kcal
1396 kcal
Protein
7,4 g
2,8 g
25 g
Kulhydrat
42 g
16 g
142 g
Fedt
24 g
9,1 g
82 g