lørdag den 2. marts 2013

Pandekager med grahamsmel og havregryn


Det skal du bruge :
18 små pandekager

1 1/2 dl hvedemel

3 dl grahamsmel
1/2 dl havregryn
2 tsk bagepulver

3 æg
6 dl skummetmælk

1 tsk olie til stegning


Sådan gør du :



Bland hvedemel, grahamsmel, havregryn og bagepulver i en skål.


Under omrøring tilsættes mælk og æg
Pisk pandekagedejen indtil den er jævn og uden klumper.


Lad dejen stå på køl i 30 min


Bag pandekagerne på en varm pande med lidt olie. jeg hælder lidt olie ud på en tallerken, og dypper så et stykke køkken rulle som jeg så smører panden med. 
Virker kun hvis du har en god teflon pande. Men hvis du har, kan du nøjes med max 1 tsk olie til 18 pandekager


Husk at røre i dejen mellem hver pandekage, for ellers bliver dejen bare mere og mere tyk.

Min pande passer med en sovseske fuld dej pr pandekage. 
Det er nemmest hvis du finder et mål der passer med din pande


Dæk pandekagerne med staniol efterhånden som du bager dem


Velbekomme