torsdag den 7. marts 2013

Medister + rester




En rest kartofler + stuvet hvidkål fra i går blev supleret med en gang medister, og vupti så er der igen aftensmad :-) Ingen spild og alle resterne blev spist :-) stegte biksemaden i noget fedt fra forleden hvor jeg lavede paneret flæsk. Det giver en rigtig god smag og så går der jo ingen til spilde :-)


Kom medisterpølsen i koldt vand og bring i kog. Det skal kun lige simre, for eller sprækker medisteren
Kog i 10 min og lad den derefter stå og trække i vandet.


Skær kartoflerne i tern
Snit et løg fint

Kom lidt olie eller fedt på en god teflon pande

kom løg og kartofler på op svits indtil de får lidt farve uden at blive brændt

Imens steges medisteren på samme måde på en anden panden

Når kartoflerne er færdig stegte bunkes de op i den ene side af panden.

Slå et par æg ud på panden. vend dem når ægge hviden er stivnet

Skær medisteren i passende stykker og kom den op til æggene og kartoflerne..

Server med ketchup og ristede løg


Resterne af den stuvede hvidkål blev bare varmet i mikro ovnen

Min datters tallerken

Min tallerken

Der var også lige en rest brun sauce som også blev varmet i mikro ovnen og serveret til kartoflerne

VELBEKOMME