torsdag den 7. marts 2013

Madpakke muffins - skinke, spinat og løg




Disse muffins er gode til madpakken eller frokosten. De er fryseegnede og hurtige at lave


Hvis du tager dem op direkte fra fryseren og kommer i din madkasse hjælper de også med at holde den kold, og de skal nok nå at tø op inden middag :-)

Det skal du bruge :
12 - 20 stk
12 kugler hakket spinat (frost)
100 g skinke strimler
50 g rødløg
200 g hvedemel
100 g grahamsmel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 æg
1 spsk olie
1 spsk honning
3 dl skyr
oregano eller timian
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 g
Tø spinaten op i mikroovnen og lad det dryppe a i en sigte


Hak løget fint


Bland spinat, skinke, løg, mel, bagepulver, krydderi og salt i en skål
I en anden skål blandes æg, olie, honning og skyr


Hæld mel blandingen over i den anden skål og rør med en dejskraber til dejen er ensartet


Fordel dejen i muffinforme


Bag muffins i ca 15 min


Lad dine muffins køle lidt a, og nyd dem lune eller køl dem helt af inden de kommes i en pose
Jeg kommer mine i fryseren og tager dem direkte op om morgenen og kommer i madkassen. Så holder de maden kold, og er tøet op ved middagstid
VELBEKOMME