torsdag den 21. marts 2013

Lagkage med kagecreme og jordbær



Lyse bunde er lagt sammen med kage creme, jordbær grød og makroner. Hele herligheden er pyntet med rød glasur på toppen, jordbær samt et godt lag flødeskum på siderne :-)


Plejer at pynte denne lagkage med friske jordbær, men dem jeg havde var dårlige så denne er uden men med lidt chokolade hjerter istedet for


Det skal du bruge :


Kagen :
1 lagkage bund - se HER
½ portion kage creme - se HER
½ liter fløde
300 g jordbær marmelade
20 Makroner

Pynten :

100 g flormelis
20 g smør
rød farve

350 g friske jordbær (mine var dårlige, så måtte undvære)
Lys og flag til pynt

Sådan gør du :



Pisk fløden til skum


Bland halvdelen af flødeskummet op med kagecremen
Kom resten af flødeskummet i en tyllepose


Skær lagkage bunden ud i 3 skiver


Smør et godt lag jordbær ud på bunden.
Fordel halvdelen af cremen ovenpå. drys knuste makroner over


Kom den næste kagebund ovenpå og gentag processen. slut a med den sidste kagebund


Rør en glasur af flormelis, smør, farve og lidt vand


Smør glasuren ud på toppen
Kom resten af flødeskummet i en sprøjtepose, og pynt siderne

Halver jordbær og brug til pynt.
Mine jordbær var mugne, så det blev til chokolade hjerter istedet for


Kom lys og flag på kagen og server :-)

Kagen har godt af at stå og trække nogle timer inden servering

VELBEKOMME


Nærings indhold i lagkagen ved 12 portioner


                     
Pr. 100 g   
  pr portion 
149 g

 alt
Energi
281 kcal
512 Kcal
6146 kcal
Protein
3,8 g
6,9 g
83 g
Kulhydrat
31 g
56 g
669 g
Fedt
16 g
29 g
352 g