lørdag den 16. marts 2013

Lagkage med banan og daim

Ved godt flaget er forkert, men havde ikke mere rød glasur


Mørke lagkagebunde lagt sammen med kagecreme, bananer og daim.
Pyntet med flødeskum og glasur. 


Det skal du bruge :


Fyld :
1 lagkage bund - se HER
½ portion kage creme - se HER
½ liter fløde
2-3 bananer
2 dobbelte Daim

Glasur :

100 Flormelis
1 spsk kakao
2 spsk kaffe
25 g smør

Lys og flag til pynt

Sådan gør du :



Pisk fløden til skum


bland halvdelen af flødeskummet op med kagecremen

Hak daimen i små stykker

Skær lagkage bunden ud i 3 skiver

skær bananerne i tynde skiver


Fordel halvdelen af cremen på bunden.

kom halvdelen af banan skiverne over og halvdelen af daimen

Kom den næste kagebund ovenpå og gentag processen. slut a med den sidste kagebund


Lav en glasur af 100 g flormelis, 1 spsk kakao som røres op med kaffe indtil konsistensen er tykt flydende. hvis det skal være ekstra godt blandes 20 g smeltet smør i :-)


Smør glasuren ud på toppen af kagen


Kom resten af flødeskummet i en sprøjtepose, og pynt siderne af lagkagen


Kom lys og flag på kagen og server :-)

Kagen har godt af at stå og trække nogle timer inden servering

VELBEKOMME


Nærings indhold i lagkagen ved 12 portioner


                     
Pr. 100 g   
  pr portion 
149 g

 alt
Energi
327 kcal
487 Kcal
5843 kcal
Protein
4,8 g
7,1 g
86 g
Kulhydrat
28 g
42 g
505 g
Fedt
22 g
33 g
391 g