onsdag den 27. marts 2013

Kyllinge ruller


Kylling rullet om bacon, champignion og ost



Info om retten :



Type :
Kyllingebryst med fyld
tidsforbrug :
  1 time
Metode :
Ovn
Antal personer :
4 personer
Tilbehør :
Smør stegte kartofler og fyldte løg

 


Det skal du bruge :

4 kyllingebryster - 800 g
1 pakke kalkun bacon - 125 g
200 g champignion
50 g revet ost
4 fed hvidløg 
4 tsk. dijonsennep
1 spsk honning
frisk persille 
Salt

Sådan gør du :

Tænd ovnen på 200 G


Rens champignion og skær dem i skiver


Rist dem på en tør pande indtil de er gyldne
Snit hvidløggene i tynde skiver
Hak persillen fint
rør sennep og honning sammen i en skål


Flæk kyllinge bryster på midten. De skal stadig hænge sammen.

Bank dem flade med en kødhammer


Bland sennep og honning og smør det over kyllingerne

Kom 1 skive bacon på hver kylling.

Fordel champignion, hvidløg, ost og rosmarin oven på baconet

Rul den stramt om fyldet.
Snør dem sammen med kødsnor eller hold dem sammen med en kødnål


Drys lidt ost over og en ½ skive bacon

Kom rullerne i et ildfast fad og bag dem i 30 min


Server med smør stegte kartofler og fyldte løg

VELBEKOMME



Nærings indhold i retten ved 4 portioner

Retten vejede 1050 g efter tilberedning

                    
Pr. 100 g   
  pr portion

I alt
Energi
 113 kcal
298 Kcal
1192 kcal
Protein
20 g
53 g
212 g
Kulhydrat
3,7 g
9,6 g
39 g
Fedt
2,4 g
6,3 g
25 g