fredag den 29. marts 2013

Koteletter i fad med æble og karry



God gammel ret, som smager skønt sammen med ris og kogte grøntsager.


Du kan skifte æblerne ud med ananas hvis det er mere i din smag





Info om retten :



Type :
Koteletter i fad
tidsforbrug :
  1 time
Metode :
Ovn
Antal portioner :
4 stk

 


Det skal du bruge :

4 koteletter (500 g)

2 løg (250 g)
1 – 2 æbler (200 g)
1 spsk smør
1 spsk karry
5 dl vand
1 boullion tern
2 dl skyr
1 spsk maizena
salt og peber

Sådan gør du :


Tænd ovnen på 200 g alm


Pil løgene og skær dem i både. 
Skræl æblerne og skær dem i både

Find et ildfast fad frem


Smelt smørret på en pande og tilsæt karryen.


Kom koteletterne på panden og brun dem hurtigt på begge sider. 
Læg koteletterne over i fadet og kom løgene på panden.


Svits dem til de bliver klare og kom æblerne ved. Svits i ca 1 min og kom løggene og æblerne op i fadet


Kog panden a med vandet og tilsæt boullion terningen. Når terningen er opløst tilsættes skyr og der smages til med salt, peber og evt karry. Jævn med maizena 


Hæld saucen over kødet, løggene og æblerne


Kom fadet i ovnen i 40 min


Server med ris og dampede bønner

VELBEKOMME



Nærings indhold i fadet ved 4 portioner

Retten vejede 1520 g efter tilberedning

                    
Pr. 100 g   
  pr portion

 alt
Energi
 91 kcal
346 Kcal
1386 kcal
Protein
 8,7 g
33 g
133 g
Kulhydrat
 4,4 g
17 g
67 g
Fedt
 4,5 g
17 g
68 g