tirsdag den 19. marts 2013

Karry kylling



Kylling i karry er altid et sikkert hit ved ungerne. Især når det er en udgave uden grøntsager

Retten er rigtig velegnet til en travl dag.

Aftenens menu : Ris, grøntsags spaghetti og kylling i karry



Jeg tog kyllingen direkte fra fryseren og skar den i strimler så den kan sagtens laves selvom du ikke har fået taget kød op





Info om retten :



Type :
Kylling i karry på pande
tidsforbrug :
  20 min
Metode :
Pande
Andet  :
Server med masser af grøntsager, for der er ikke nogen i retten
Antal personer :
3 personer 
Udstyr :
Pande / gryde

 


Det skal du bruge :



400 g kyllinge filet
olie
1 tsk karry
½ tsk  salt
peber
1 dåse light kokosmælk (400 g)
1 hønse boullion tern
½ dl vand

Ris
grøntsags spaghetti - se HER

Sådan gør du :

Start med at sætte ris over, så kan karry kyllingen laves mens risene koger

Skær kylling i strimler.

Kog vandet i elkedel og opløs boullion tern i vandet


Tør en god slip let pande a med en smule olie


Brun kyllingen i 5 min.

Svits karry'en på panden


Tilsæt boullion og kokos
Lad det simre i 5 min
Smag til med salt og peber

Tilbehør:


 I dag fik vi grøntsags spaghetti - se HER og vilde ris


VELBEKOMME



Nærings indhold i retten ved 3 portioner uden tilbehør

Tilberedt vægt 725 g

Hvis du bruger madlog kan opskriften findes HER

                     
Pr. 100 g   
  pr portion

 alt
Energi
 100 kcal
243 Kcal
728 kcal
Protein
 12 g
30 g
90 g
Kulhydrat
 3,2 g
7,9 g
24 g
Fedt
 4,5g
11 g
32 g