søndag den 10. marts 2013

Bagt pasta med bacon og svinekød



Nem søndagsmad som kan forberedes hvis det er nødvendigt.
Retten har en god smag af rosmarin og bacon.
Grøntsagerne er råstegte, så der er stadig en del bid i dem :-)
Helt sikkert en ret der skal laves igen


Retten blev serveret med Blandet salat og hjemmelavede hvidløgs flutes :-)



Info om retten :



Type :
Bagt pastaret
tidsforbrug :
 1 time
Metode :
Pande + ovn
Andet  :
Retten kan forberedes inden så den er klar til ovnen 
Antal personer :
6 personer / 12 portioner


Det skal du bruge :


250 g fuldkorn's pasta

100 g bacon i tern
500 g hakket svinekød 8 - 10 %

150 g gulerødder
100 g rødløg

150 g broccoli
2 fed hvidløg
2 tsk rosmarin

1 bøtte tomat sauce - se HER
salt og peber

4 æg
100 g revet mozzarella 13 %

Frisk og tørret basilikum


Sådan gør du :

Tænd ovnen på 200 g


Start med at koge pasta'en efter anvisningen
Når det er kogt så skyl det med rigelig kold vand så det ikke klistrer
Lad pastaen dryppe a i en sigte


Imens pastaen koger hakkes løg + hvidløg, gulerødder skæres i skiver, og broccoli deles til små buketter 


Varm en pande godt op og kom bacon og kødet på. Brun det rigtig godt.
Gerne 10 min så kødet får godt med farve
Jo længere du bruner kødet jo mere smag får retten :-)


Tilsæt grøntsagerne og rosmarin og steg 5 minutter


Tilsæt tomatsaucen og smag til med salt og peber. Lad det koge ind


I en skål røres æg pasta, tørret basilikum og halvdelen af osten sammen


Kom kødet og grøntsagerne sammen


Kom det hele i et ovnfast fad og drys resten af osten over


Kom fadet i ovnen og bag det i 20-30 min til æggene er blevet faste og osten gylden

Pynt retten med frisk basikum


Server fadet med frisk salat eller tomat salat


VELBEKOMME


Nærings indhold retten ved 12 portioner

Tilberedt vægt 2010 g


                     
Pr. 100 g   
  pr portion   
 alt
Energi
139 kcal
237 Kcal
2845 kcal
Protein
11 g
18 g
222 g
Kulhydrat
11 g
  19 g
231 g
Fedt
5,7 g
9,7 g
117 g