torsdag den 28. februar 2013

Stegte blomkåls ris



Det skal du bruge :

1 blomkål
2 fed hvidløg
1 chilli
1 spsk røget paprika
1 tsk karry
salt og peber

1 tsk olie

Sådan gør du :


Riv blomkålet på et rivejern eller i en food processor indtil det ligner riskorn

Hak chilli og knus og hak hvidløg meget fint (hvis du bruger foodprocessor smider du bare det hele i)



Varm olien godt op på en pande eller wok

Svits karry, hvidløg og chilli i 1 min.

Tilsæt blomkål og varm i 5 min.

smag til med paprika, salt og peber.

Server enten varme istedet for ris, eller køl dem a og bland med andet salat

VELBEKOMME

Nærings indhold i salaten ved  4 portioner



                    Pr. 100 g
 
  pr portion
  
 alt
Energi42 kcal57 Kcal227 kcal
Protein2,5 g3,4 g14 g
Kulhydrat6,0 g8,2 g33 g
Fedt1,4 g1,9 g7,6 g