torsdag den 28. februar 2013

Koteletter i fad


Det skal du bruge :
Glemte at få tomatsaucen med på billedet

4 koteletter
salt, peber
lidt tørret oregano
1 tsk olie

1 stort løg
200 g champignon
2 fed hvidløg
100 g majs
1 tsk røget paprika
1 lille dåse tomatpure (jeg brugte en rest hjemmelavet tomat sauce, som jeg kogte ind på panden)

1 brik milda madlavningsfløde 4 %
½ dl mælk


Sådan gør du :



Snit løget i små tern. Champignion skæres i kvarte. Hvidløg knuses og hakkes fint



Krydr koteletterne med salt, peber og oregano. 



Svits koteletterne 2 min på hver side


Kom dem og i fadet



Svits løg og hvidløg på panden til det begynder at få lidt farve. Hæld dem over koteletterne



Champignion steges indtil alt væske er fordampet og de er gyldne.




Svits majs sammen med lidt paprika i et par minutter og kom dem i fadet



Kog tomatsaucen ind så den får konsistens som tomat pure



Kom fløde og mælk på panden og kog op. Smag til med salt, peber og paprika



Hæld saucen over kødet og grøntsagerne



Kom fadet i ovnen i ca 40 min ved 200 grader



Server med kogte ris, blomkåls ris, flutes og en frisk salat



VELBEKOMME