søndag den 3. februar 2013

Kage creme





Denne creme kan bruges direkte alle steder hvor der skal bruges kagecreme. men hvis du har en opskrift hvor den ikke skal bages, så er det tit godt at tage en portion af denne kagecreme og blande med flødeskum af ½ liter fløde. 
Den bliver mindre sød og mere luftig.
Den variation er godt til frugtsalater, trifli, lagkager, som fyld i vandbakkelser osv.




Lavede kun godt en ½ portion
derfor kun 2 æg

Det skal du bruge :
  • 5 dl fløde
  • 3 æg 
  • 150 gram sukker
  • 1 spsk vanillesukker
  • 2 spsk maizena
            Sådan gør du :


            Hæld maizena op i en gryde.
            Hæld lidt fløde i, og rør alle klumperne i maizenaen væk.
            Hæld resten af ingredienserne i.
            Varm op under omrøring indtil det bliver tyk og cremet. 


            Nærings indhold i cremen ved 1 portion


            Pr. 100 g       
            I alt
            Energi323 kcal    
            2748 kcal
            Protein3,8 g
            33 g
            Kulhydrat      23 g
            192 g
            Fedt24 g
            207 g