torsdag den 7. februar 2013

Gelato is med nødder og chokolade



Denne is indeholder masser af nødder og chokolade. der er smeltet 100 g chokolade i grundmassen, så det er blevet til chokolade is


Det skal du bruge



  • 1 portion gelato is - se her
  • 100 g chokolade
  • 50 g valnødder
  • 50 g mandler
  • 50 g cashew nødder
  • 50 g mørk chokolade
  • 50 g hvid chokolade




Sådan gør du :


  • Når grundmassen er ca 40 C kommer du 100 g fint hakket mørk chokolade i og rører indtil chokoladen er smeltet. Køl derefter massen ned
  • Hæld grundmassen i maskinen og kør den i 40 min

  • lige før massen er kørt færdig hældes det hakkede chokolade og nødderne i

  • Hæld massen i en bøtte og kom den i fryseren i min et par timer inden servering

VELBEKOMME


Nærings indhold i isen ved 10 portioner



                    Pr. 100 g   pr portion
    (113 g)
    
 alt
Energi314 kcal355 Kcal3552 kcal
Protein6,2 g7,0 g70 g
Kulhydrat21 g24 g242 g
Fedt23 g26 g255 g

Beregnet på baggrund af opskriftens tilberedte vægt på 1133 g