tirsdag den 26. februar 2013

Gelato is - Chokolade is pinde




Is pinde i magnum størelse med masser af chokolade er et sikkert hit :-)

Det skal du bruge :

1 portion gelato is - se HER

100 g mørk chokolade




Sådan gør du :



Når grund isen er varmet færdig, køles den til 40 - 50 G og chokoladen røres i

Køl ismassen helt ned

Kør ismassen på ismaskinen i 30 min


Fordel ismassen i formene, og kom dem i fryseren til isen er helt fast.




Efter 3 timer er de klar til at blive taget ud af formen. Da jeg ikke har fundet nogle poser til ispinde endnu ogbevarer jeg dem i en lufttæt bøtte

Overtræk evt isene med chokolade


VELBEKOMME

Nærings indhold i isen ved 10 ispinde



                     Pr. 100 g    pr is      alt
Energi182 kcal        354 Kcal    1415 kcal
Protein6,0 g4,6 g46 g
Kulhydrat20 g16 g158 g
Fedt8,2 g6,4 g64 g