søndag den 10. februar 2013

Farserede peberfrugter


Der var tilbud på peberfrugter ved købmanden 3 for 10 kr, så jeg købte 6 stk, så farserede peberfrugter er en oplagt ret for at få brugt 3 af dem :-) 
Om du laver retten med kyllinge, svine eller oksefars er op til dig, men det var lige kylling der lå øverst i fryseren her :-)
 lavede kun 5 halve pebere, lavede så resten til frikadeller, så der er lidt til madpakkerne i næste uge :-)

Det skal du bruge :8 halve farserede peberfrugter


4 store røde peberfrugter 

450g hakket kyllingekød 3-6%
125 g hytteost 4 %
125 g skyr
100 g rødløg
70 g tomatpure

5 hvidløg
2 tsk. chiliflager
1 spsk. røget paprika
1 spsk. salt
2 tsk. peber


50 g revet ost 13 %


Sådan gør du : 


snit løget i små tern og pres hvidløget



Rør kødet sejt med salten



tilsæt resten af kryderierne




bland det hele pånær peberfrugterne godt sammen 



Lad det trække i køleskabet i en times tid



Halver peberfrugterne på langs og rens dem
Kom farsen i peber frugterne, og kom dem på en bageplade med papir på. Krøl lidt staniol til under støtning hvis de ikke kan stå selv















Hvis der er for meget fars så lav nogle frikadeller ved siden a. Rigtig gode på rugbrød og til madpakken


Bag de farserede peber frugter i ca 30 min ved 200 G



Efter 20 min drysses revet ost over og de sættes ind igen på 225 G evt lidt grill de sidste par minutter



Serveret med hassel bagte kartofler, frisk salat, dampede bønner og kryddersovs




VELBEKOMME

Nærings indhold i retten ved  8 fyldte peberfrugter



                    Pr. 100 g   pr stk
    (200 g)    
 alt
Energi77 kcal154 Kcal1231 kcal
Protein9,2 g18 g147 g
Kulhydrat5,1 g10 g82 g
Fedt2,4 g4,7 g38 g