tirsdag den 12. februar 2013

Durum ruller med gyros kylling


Hjemmelavede durum ruller smager meget bedre end dem man køber.
Brøddene er bagt af ølandshvedemel med en smule grov mel i..

Se opskriften på brødene HER


Det skal du bruge :


Til kødet :


2 spsk oliven olie
2 spsk balsamico olie
2 spsk citron saft
2 tsk tørret oregano
2 tsk gyroc krydderi eller hvad du nu kan lide
4 fed hvidløg
salt og peber

2 kyllinge bryst filet (400 g)

Brødet :


Opskriften på fladbrød finder du HER

Fyldet :


½ salat hoved i strimler
½ agurk i tern
1 løg i strimler
1 peberfrugt i tern
2 tomater i tynde halve skiver

Dressing efter smag


Sådan gør du :


Skær kyllingen i strimler. Jeg plejer at gøre det mens de er frosne, så er det meget nemmere



Knus og hak hvidløget og bland det med de øvrige ingredienser til marinaden



Bland kylling og marinade sammen og lad det trække mindst 1 time. gerne 24 timer :-)
Jeg plejer at vakuum pakke kødet, så trækker marinaden helt ind i kødet, men ellers kom det bare i en bøtte og rør lidt rundt engang i mellem


klargør fyldet




Steg kødet på en pande i mens du laver brødene


Kom et brød på din tallerken. fordel fyld, kød og evt dressing og rul sammen

VELBEKOMME





Efter 40 min var der ikke plads til mere hævning :-)