fredag den 11. januar 2013

Yoghurt is med chokolade og hasselnød

Ingredienserne.

Pisk 1 bæger æggeblomme luftigt
bland 500 g yoghurt i
varm 1 dl fløde forsigtigt og og smelt 100 g chokolade sammen med
Når det er smeltet rør det sammen med yoghurten og sæt det i køleskabet

rist 50 g hasselnødder 5 - 10 min i ovnen på 200 C.
gnid skallerne af og hak dem
Når massen er kold hældes den på is maskinen.
kør først i 20 minutter
tilsæt så nødderne og kør isen færdig 

Når isen er kørt færdig kommer du den i fryseren et par timer inden servering,
men den bliver meget hård hvis den står længe i fryseren.
hvis den er bund frossen tag og 30 min før servering

VELBEKOMME



Nærings indhold i isen ved 6 portioner 



Pr. 100 gPr. portion
  (132 g)

I alt
Energi194 kcal       255 kcal         1530 Kcal
Protein6,7 g8,9 g53 g
Kulhydrat    12 g16 g95 g
Fedt13 g18 g105 g



Beregnet på baggrund af opskriftens vægt på 790 g