tirsdag den 22. januar 2013

Ribben sandwich






Der var en rest flæskesteg til overs fra igår så der var dømt ribben sandwich i dag. Det er næsten bedre end selve retten fra i går :-)

Det skal der bruges

Hjemme lavede sandwich brød fra fryseren, som lige får 15 min i ovnen ved 200 C
en rest ribbensteg
hjemmelavet rødkåls salat
hjemmesyltede drue agurker eller agurk salat
miracle wip

Tænd ovnen på 200 g og varm dine sandwich brød. I mens varmes nogle skiver ribbensteg på panden






Til min ribben sandwich : (det første billede)

smør bollerne med miraclevip. så et godt lag rødkål, ribbenstegen, så  agurk salat, men jeg havde ikke flere så det blev til syltede agurker. hvis der skal være lidt stærk smag i så smøres der lige et godt lag dijon sennep på kødet


Til kærestens :

boller smurt med miraclevip, iceberg salat, agurk, snack peber, ribbensteg, rødkål og drue agurker