fredag den 1. februar 2013

Pizza snegle, pirogger og pølsehorn






Pizza snegle, pirogger og pølsehorn til madpakkerne er et sikkert hit

Jeg laver alle 3 slags ud af samme dej.
Laver som regel en plade af hver, men denne gang blev det til 2 plader pizza snegle og 1 plade pølsehorn for der er stadig en hel pose pirogger i fryseren fra sidste bagning

Opskriften på dejen er den samme som jeg bruger til sandwich brød og burger boller, samt lidt billeder til inspiration til pizza snegle, pirogger og fyld

Opskriften på dejen finder du HER,

Hvis du ikke vil lave så mange brød, kan dejen også sagtens bruges til boller/sandwich brød. se HER

Sådan gør du :

  • del dejen i 3 lige store dele. en til snegle. en til pirogger og en til pølsehorn

Dejen delt i 3 del

Denne omgangs ingredienser
til fyld
bruger ofte en gang rester
fra kødsovs eller lignende
 men der
var ingen rester i frysere
Pizza snegle :
60 stk af 1/3 del af dejen


Del dejen i 2.
Rul hver stykke ud til et rektangel på
ca 20 * 40 cm og kom det
ønskede fyld på

Halvdelen af dejen skåret ud til 30 pizza snegle

Pynt med ost og oregano




  • Del dejen i 2
  • Rul dejen ud til et rektangel på ca 20 * 40 cm
  • kom fyld på efter smag
  • rul dejen sammen og skær den i skiver på ca 1½ cm
  • læg sneglene på en plade og lad dem hæve i 1 time
  • bages ved 200 C i ca 20 min
Pirogger

18 stk af 1/3 af dejen

Fyld til pirogger :
tomatsauce blandet med skinke
majs, bacon og pølser


Kom fyld på dejen
pensl siderne med vand
fold sammen og tryk kanterne
med en gaffel

Lad dem hæve i 60 min

Pensles med vand og
drysses med oregano
  • Del dejen i 2
  • Rul hvert stykke ud til et kvadrat på 30 * 30 cm^
  • del dejen i 9 stykker a 10 * 10 cm
  • kom det ønskede fyld på
  • pensl kanterne med vand, og pak fyldet ind. tryk samlingerne omhyggeligt med en gaffel
  • kom piroggerne på en bageplade og lad dem hæve i 1 time.
  • pensl med vand og drys med oregano
  • bages i ca 25 min ved 250 grader

Pølsehorn

16 stk af 1/3 del af dejen


  • Del dejen over i 2 klumper
  • rul dejen ud til en cirkel på ca 30 cm i diameter
  • skær dejen op i 8 "oste"
  • læg en cocktail pølse på hver og lidt ketchup/sennep

  • fold det dej der stikker ud over pølserne ind og rul dejen

  • kom de færdige pølse horn på en bage blade og lad dem hæve i 60 min
  • pensl med vand og pynt med sesam frø

  • bages i ca 20 min ved 200 C 

VELBEKOMME


Nærings indhold i dejen uden fyld


Pr. 100 g       
I alt
Energi191 kcal    
2996 kcal
Protein6,5 g
102 g
Kulhydrat      38 g
597 g
Fedt1,4 g
21 g