lørdag den 26. januar 2013

Pastaret med tunsauce




Nem og hurtig ret. den tager kun 20 min at lave. Den bliver dejlig cremet og har slet ikke en gennemtrængende fiske smag

Det skal du bruge :

Opskriften passer til 2 personer

  • 1½ dl. Skyr
  • ½ tsk. maizena
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g. revet ost
  • ½ ds. tun i vand
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk persille
  • 120 g. pasta
Sådan gør du :

  • Kog pastaen efter anvisningen.
  • Rør Cheasy Fraiche, maizena og presset hvidløg sammen og varm det op i en gryde.
    Tilsæt osten og rør rundt mens det simrer.
  • Tilsæt tun plukket i mindre stykker og persille og smag til med salt og peber.
  • Vend den afdryppede pasta i saucen og server. 

Velbekomme