lørdag den 19. januar 2013

Italienske karbonader i tomatsauce



Istedet for de almindelige danske karbonader med stuvede ærter og gulerødder faldt jeg over denne opskrift...

Det skal du bruge :
Ingredienserne


  • 500 g hakket kalve og svinekød
  • 1 stort rødløg (100 g)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk oliven olie
  • 1 tsk tørret oregano
  • 30 g oliven
  • 20 g saltede kapers
  • peber
  • 15 g durummel (eller hvad se nu kan tage :-) 
  • 450 g tomatsauce (se opskrift her) eller brug en god færdig lavet
Tilbehør :

  • 300 g pasta
Farsen klar til at blive rørt
Køddet vendes i durum mel





Sådan gør du :


Hak løg og hvidløg fint og sauter dem bløde i en gryde med lidt olivenolie.

Ælt kødet sammen med løgblandingen, oregano, kapers, fint hakket oliven og friskkværnet peber.

Form farsen til 4 - 6 bøffer og vend dem i durummel. Steg dem på en pande med olivenolie ca. 5 min. på hver side.
kom tomat saucen på panden og varm det hele igennem
server retten med pasta









VELBEKOMME

Hvis du bruger madlog er opskriften her


Nærings indhold i gryderetten ved 6 portioner uden spagetti



                     Pr. 100 g     pr portion
    (195 g)     
 alt
Energi117 kcal228 Kcal1369 kcal
Protein9,1 g18 g107 g
Kulhydrat7,1 g14 g83 g
Fedt5,9 g12 g70 g

Beregnet på baggrund af opskriftens tilberedte vægt på 1171 g