tirsdag den 22. januar 2013

Gelato is med lakrids og chokolade


Dette er en rigtig god lakrids is, med både lakrids pulver, lakrids sirup og chokolade

Isen er lagt i lag med lakrids sirup i mellem



Det skal du bruge



  • 1 portion gelato is - se her
  • 2 tsk lakrids pulver
  • 5 tsk lakrids sirup
  • 50 g mørk chokolade




Sådan gør du :


  • Pisk lakrids pulveret i ismassen
  • Kør massen  på maskinen
  • Hak chokoladen fint og kom den i lige før isen er færdig
  • kom 1/3 af isen i en bøtte, og kom en teske sirup udover
  • gentag og kom 2 tsk sirup på toppen
    Isen skal være så kold som mulig når du kommer sirup på, for ellers smelter den bare gennem isen
  • sæt isen i fryseren i min et par timer inden servering
VELBEKOMME







Nærings indhold i isen ved 8 portioner



                    Pr. 100 g   pr portion
    (130 g)
    
 alt
Energi273 kcal356 Kcal2850 kcal
Protein5,5 g7,1 g57 g
Kulhydrat27 g36 g286 g
Fedt16 g21 g167 g

Beregnet på baggrund af opskriftens tilberedte vægt på 1043 g