lørdag den 19. januar 2013

Vanilje creme is med Daim



Det skal du bruge


  • 4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)
  • 100 g sukker
  • 250 g Emma's vanilie creme
  • 3,5 dl mini mælk
  • 1 - 2 daim (jeg brugte en på 56 gram)




Sådan gør du :

  • Pisk ægge blommerne hvide og luftige med sukkeret. pisk indtil sukkeret er opløst. tilsæt under piskning vanilje cremen og minimælk
  • pisk i 5 min indtil massen bliver cremet og luftig.
  • kom blanding i køleskabet, hvis du som jeg kun har en ismaskine uden kompressor, hvis du har en med starter du den bare med det samme.
  • ligefør is massen er færdig kørt kommer du fint hakket daim i massen
  • kom isen i fryseren i nogle timer, og server denne dejlige is
  • denne is kan nemt formes til kugler med en is ske direkte fra fryseren



    VELBEKOMME

    Hvis du bruger madlog er opskrifen her

    Nærings indhold i isen ved 6 portioner




                         Pr. 100 g    pr person
        (139 g)
         
     alt
    Energi181 kcal252 Kcal1513 kcal
    Protein4,4 g6,1 g37 g
    Kulhydrat23 g32 g191 g
    Fedt8,0 g11 g67 g

    Beregnet på baggrund af opskriftens tilberedte vægt på 836 g