lørdag den 26. januar 2013

Bailey / nougat is



Denne is smager dejligt af en blanding mellem nougat og bailey.
Den kondenserede mælk gør at isen bliver meget cremet


Det skal du bruge :


  • 100 g blød nougat
  • 1 ds kondenseret mælk
  • 2,5 dl fløde
  • 2 dl vand
  • 2 dl bailey
  • evt 100 g skildpadder
Sådan gør du :

  • Smelt nougat i mikro ovnen. giv det 2 x 30 sec hvor du rører i mellem
  • hæld den kondenserede mælk i nougaten og pisk det sammen
  • tilsæt kogende vand pisk rundt
  • hæld fløde i, og smag til med bailey
  • Afkøl blandingen til 5 C og kør den på ismaskine
  • Når isen er næsten fast tilsættes hakkede skildpadder og isen fryses færdig i fryseren

VELBEKOMME


Nougat blandes med kondenseret mælk